Over mij

Mijn naam is Boyke ten Broeke, woonachtig op Scheveningen en eigenlijk al sinds ik mij kan herinneren gek op koken en alles wat hiermee te maken heeft. En spareribs hebben een soort van speciaal plekje in mijn hart gekregen doordat ik vroeger met mijn ouders al naar een restaurant toe ging wat voor mij toen de lekkerste ribben maakte die er waren. Barbecue’en bestond voor mij al lang maar toendertijd nog in de vorm van hamburgers en sate op de grill. 

Tot ik zelf aan de slag ging en mijn eerste x spareribs maakte. Toen nog met het recept van Noskos. en tips van het BBQ Genootschap. Sindsdien ben ik eigenlijk om en dieper het spreekwoordelijke konijnenhol in gegaan. Want zelfgemaakte ribben zijn de lekkerste die er zijn. En er is zo enorm veel variatie in. 

Vandaar dus deze website. Hier ontdek je recepten, tips, trucs en allerlei manieren om de lekkerste ribben te bereiden. Op de BBQ maar ook via de oven, slowcooker en andere methoden.

KCBS Certified Judge

Sinds 2018 ben ik ook nog eens KCBS Certified Jurylid.  Dit betekent dat ik bij alle barbecue wedstrijden die door het KCBS zijn ‘aproved’ wereldwijd zou kunnen jureren. Hierdoor weet ik nog beter hoe divers de bereidingstechnieken zijn op dit gebied en is goed te zien hoe groot het verschil is tussen competition style barbecue en thuis barbecue. 

Workshops & Demo’s

Doordat ik vaak vragen heb gekregen over of ik workshops of demo’s gaf ben ik de afgelopen tijd een hoop gaan uitwerken. Vanaf 2019 ben ik ook zeker beschikbaar voor het geven van demo’s en workshops op het gebied van spareribs. Wil je informatie hierover? Neem vooral met mij contact op hierover om te vragen wat de mogelijkheden zijn.