Samenwerken

Ik zal eerst even de cijfers er uit gooien dan hebben we dat gehad want met op dit moment 1200 volgers op instagram, 1300 op facebook en dagelijks honderden bezoekers is dit geen kleine website. Maar juist die aantallen maken mij trots op de website en op dit project. En ik ben gek op samenwerking met iedereen die daar interesse in heeft en een connectie heeft met waar deze website voor staat. Neem vooral eens contact op en wie weet kunnen we een hele goede samenwerking tot stand brengen. 

Samenwerkingen tot nu toe

Ik heb in de afgelopen jaren al met diverse partijen samen kunnen werken bij het maken van mijn recepten, reviews maar ook bij demo’s en workshops. Hieronder een greep uit alle bedrijven en mensen waar ik mee samengewerkt heb al. Interesse om op deze lijst erbij te komen? Neem vooral eens contact op en wie weet kunnen we een mooi project opzetten.
 

Barbecook

Ik mocht van Barbecook hun nieuwe Oskar M uitproberen en hier een aantal recepten op maken voor hun.

Only For Men

Samen met Only For men en Napoleon bbq's heb ik een kleine demodag onder leiding van Pitmaster X gegeven. Het resultaat is het kookboekje.

Van Beekum Specerijen

Een geweldige partij met hoge kwaliteit aan kruiden en specerijen. Een aanrader voor als je echt kwaliteit zoekt. Bezoek website

de Vleesboerderij

Via de mensen van de VLeesbeorderij in het verleden een aantal keer erg goede spareribs mogen ontvangen voor het bereiden van mijn recepten. Goede service en goede kwaliteit. Bezoek website.

No Rubbish

Ben je op zoek naar een echt authentieke barbecue rub? No Rubbish heeft deze zeer zeker. Voor mijn kerstrecept kreeg ik van hun een mooie hoeveelheid aan Naked Gunpowder. Lees binnenkort mijn review hierover. Bezoek website.