Terugblik op mooie samenwerking met Only for Men en Napoleon Grills

0
945

Only for men

Anderhalve maand geleden werd ik door Only for men benaderd of ik het leuk zou vinden mee te doen met een workshop voor Barbecue’en samen met Roel Westra, beter bekend als Pitmaster X. Nu is barbecue’en voor mij iets wat niet vaak genoeg gedaan kan worden dus uiteraard zei ik direct ja. De dag werd georganiseerd samen met Napoleon Grills bij het only for men filiaal, of ook wel mensperience store genoemd, in Rosmalen en voor deze dag waren een aantal foodbloggers uitgenodigd die samen met Pitmaster X een aantal gerechten zouden maken. Kortomeen leuke dag!

Napoleon Grills

De barbecues waar de gerechten op gemaakt konden worden, werden verzorgd door Napoleon Grills en daarmee pakte Napoleon goed mee uit! Ik mocht die dag namelijk werken met o.a. de zeer veelzijdige Prestige pro665 Barbecue met Sizzle zone (infraroodbrander. om het vlees perfect dicht te branden en sappig te houden) en een ingehouwde smokerbox. Een barbecue die zeker tot mijn persoonlijke favorieten behoort.

Pitmaster X

 

Tijdens deze dag kreeg ik ook de kans om, naast met de mooie vlees producten, ook te werken met de net gelanceerde BBQ rubs van Pitmaster X. Uiteraard volgt hier later nog een leuke review over maar ik kan deze persoonlijk zeer zeker iedereen aanraden als je op zoek bent naar een lekkere allround rub.

Tijdens het maken van de gerechten kon ik goed alle facetten van de barbecue’s ervaren. De lamsrack die ideaal dichtgeschroeid kon worden op de sizzle zone en de bavette kon perfect op de grillplaat worden afgegrild. Het eindresultaat op deze barbecue’s was keer op keer een heerlijk gerecht en leverde ook wat bijzondere verrassingen op zoals de asperge patat die heerlijk smaakte na even afgegrild te zijn op de barbecue.

Een topdag

Deze dag kon zeer zeker als een succes beschreven worden en was deel 1 van de algehele samenwerking tussen Only for men, Napoleon Grills en alle foodvloggers en bloggers. Deel 2 was het boekje wat je hieronder kunt bekijken. Hier staan van alle foodbloggers 2 recepten en dus ook 2 namens the spareribs Project. Wil je dit boekje in handen krijgen? Breng dan een bezoekje aan een van de filialen van Only for men. En als je dan nog opzoek bent naar een goede barbecue waar je je eigen spareribs (of andere lekkere gerechten uiteraard) op kunt maken? Dan kan ik de barbecue’s van Napoleon echt wel aanbevelen!

Klik op het boekje om te bladeren!

Gelukkig hebben we de foto's nog